WANMAKER UITVAART

Wanmaker Uitvaart biedt, naast de uitvaartwinkel met bijzondere gedenkartikelen, twee sfeervol ingerichte afscheidskamers aan de Maerelaan 6 in Heemskerk. Een locatie waar Mandy trots op is. Huiselijk en warm, af van het “uitvaartcentrum-gevoel.”

uitsnede-origineel-formaat

Mandy Wanmaker
Als echte Heemskerkse ben ik bekend met de mensen en de omgeving. Daarnaast heb ik met mijn negen jaar werkervaring binnen de uitvaartbranche veel kennis opgebouwd. Hierdoor weet ik hoe ik, samen met de familie, een afscheid zo passend mogelijk maak.

Ongeacht budget, lidmaatschap of eventuele verzekering ben ik er voor iedereen.

Interview IJmond nieuws 2 mei 2019

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Lees verder…

Gratis laatste-wensenboekje

Uitvaart invullen naar uw wensen.

Lees verder…

Elders een verzekering?

Ook dan kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Lees verder…