AFSCHEIDSKAMERS

Misschien wilt u liever geen thuisopbaring maar heeft u wel de behoefte aan een eigen plek? Dan bieden we u met onze twee 24-uurskamers een mooie oplossing. U krijgt als nabestaanden dan een sleutel, waardoor u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u maar wilt.

In beide kamers is een kleine muziekinstallatie aanwezig en een nachtlampje zodat uw dierbare niet in het donker achterblijft. De ontmoetingsruimte beschikt over een keuken met luxe koffiezetapparaat, koelkast en magnetron waardoor u uw verblijf kunt veraangenamen. Elke dag wordt alles aangevuld, dus pak gerust.

Afscheidskamers

Het is ook mogelijk om een condoleance-avond bij ons te houden. In de ruimte is een tv aanwezig om beelden/foto’s te presenteren. Tot 50 personen zijn de mogelijkheden van consumpties onbeperkt door onze samenwerking met S-Catering uit Heemskerk. Om tijdens een grote condoleance een snellere doorloop te genereren hebben wij er voor gekozen om bij meer dan 50 belangstellenden geen consumpties uit te serveren. Een condoleance kan natuurlijk ook op een andere locatie plaatsvinden zoals Caf√© Lokaal of restaurant Halfweg te Heemskerk. Vraag bij ons naar de diverse mogelijkheden!

Het overbrengen van de overledene gebeurt op discrete wijze via de achterzijde van de locatie, en niet via de vooringang waar ook de wekelijkse markt plaats vindt.

Ontmoetingsruimte 

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen

Onze diensten

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Lees verder…

Gratis laatste-wensenboekje

Uitvaart invullen naar uw wensen.

Lees verder…

Elders een verzekering?

Ook dan kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Lees verder…