UITVAARTWINKEL

In de uitvaartwinkel van Wanmaker Uitvaart kunt u terecht voor vragen over alles wat er komt kijken bij een uitvaart, het verzamelen van informatie en het uitzoeken van een mooie herinnering in de vorm van een urn of een troostgeschenk. In onze winkel treft u een selectie aan van de artikelen die wij verkopen. Vindt u niet precies wat u zoekt? Wij zijn u graag van dienst!

Onze uitvaartwinkel is geen webshop. Wij geven op deze site een indruk van hetgeen wij aanbieden. Omdat de producten die wij verkopen vaak een emotionele lading hebben, vinden wij het prettig u persoonlijk te adviseren en u te helpen de juiste keuzes te maken.

Als u zeker wilt zijn dat wij aanwezig zijn en tijd voor u vrij kunnen maken, dan is het handig een afspraak te maken. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in.

Openingstijden

 

  • 𝗞𝗲𝗿𝗺𝗶𝘀 𝗛𝗲𝗲𝗺𝘀𝗸𝗲𝗿𝗸 𝟮𝟬𝟮𝟮: de uitvaartwinkel is gesloten van woensdag 31 augustus t/m maandag 5 september. Daarentegen blijft Wanmaker Uitvaart 24/7 telefonisch bereikbaar en beschikbaar bij overlijden via 0251-254135
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 tot 13.30 uur *
Woensdag 10.00 tot 13.30 uur *
Donderdag 10.00 tot 13.30 uur *
Vrijdag 10.00 tot 13.30 uur *
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

* ’s middags op afspraak

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Lees verder…

Gratis laatste-wensenboekje

Uitvaart invullen naar uw wensen.

Lees verder…

Elders een verzekering?

Ook dan kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Lees verder…