UITVAARTZORG

Bij ieder afscheid zijn er vaste onderwerpen waaraan gedacht dient te worden, maar hoe het uiteindelijk vormgegeven wordt is per persoon verschillend. Er is tegenwoordig zo veel meer mogelijk.
De traditionele koffie met cake heeft een tijd geleden al ruimte gemaakt voor de wijn met bitterballen, maar ook in uitvaartlocatie kiest men niet altijd meer standaard voor de aula van het crematorium of een begraafplaats. De vraag naar duurzaamheid is een groeiende factor en ook daar denken wij graag in mee. 

Vanaf het moment van melding tot aan de dag van de uitvaart zijn wij betrokken bij de nabestaanden. Een vast aanspreekpunt en vertrouwd gezicht gedurende de gehele periode.

Uitvaart op maat

Wanmaker Uitvaart wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)overtuiging van de persoon of waar hij of zij verzekerd is. Samen met de nabestaanden worden de wensen rondom de uitvaart doorgesproken zodat op een persoonlijke en mooie manier afscheid kan worden genomen. Ik ben betrokken, luister, adviseer en geef invulling aan de wensen en ideeën.

Van een intiem afscheid thuis of in de 24 uurskamer aan de Maerelaan tot een grootse ceremonie met honderden genodigden in de kerk, de aula van een begraafplaats of crematorium of bijvoorbeeld in het favoriete restaurant van de overledene.

Samen met u geef ik vorm aan een gepast afscheid.

Multiculturele uitvaart

Heemskerk en Beverwijk vormen een smeltkroes van vele prachtige culturen, levensbeschouwingen, leefstijlen en tradities. Tijdens het verzorgen van uitvaarten hebben wij veel bijzondere mensen met diverse achtergronden mogen spreken en mogen begeleiden. Zo vinden wij het begeleiden van Surinaamse uitvaarten altijd ontzettend bijzonder; de uitbundigheid en het dansen tijdens de uitvaart.
Tevens hebben wij kennis en ervaring met de rituelen van de rooms-katholieke en protestantse geloofsovertuiging.

Ook voor het regelen van een multiculturele uitvaart kunt u bij ons terecht.

Kinderuitvaart-wanmakeruitvaart

Kinderuitvaart

Afscheid nemen van je kind.
Niets is zo tegennatuurlijk als het moeten loslaten van je kind. Je wilt het zo graag vasthouden. Soms is er een tijd van hopen en vrezen aan vooraf gegaan, soms overvalt het je. Altijd is er dat grote verdriet. Het slaat een groot gat en die gapende leegte voel je in je hele wezen. Wat nu?

Er komt veel op jullie af nu. Er moeten een heleboel keuzes gemaakt worden. Wij kunnen hierbij helpen en vertellen wat er mogelijk is. Als dat even nodig is, nemen wij graag zorg uit handen.

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Lees verder…

Gratis laatste-wensenboekje

Uitvaart invullen naar uw wensen.

Lees verder…

Elders een verzekering?

Ook dan kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Lees verder…