KOSTEN UITVAART

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld tussen de €3.900,- en €9.000,-.
Dit is niet alleen afhankelijk van een crematie of begrafenis, maar zeker ook van uw specifieke wensen. Is het een plechtigheid met grote belangstelling of juist een ceremonie in besloten kring? Dit soort keuzes bepalen uiteindelijk hoe hoog de kosten van de uitvaart worden.

Kort na het eerste gesprek leggen wij de kosten helder en duidelijk aan u voor in een kostenbegroting, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer er sprake is van een beperkt budget, denken we met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn transparant wat betreft de uitvaartkosten. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Dat houdt in dat wij:

  • Voor onze werkzaamheden een vast, betaalbaar aannametarief berekenen;
  • Volledige openheid over de te verwachten kosten geven en dus geen verrassingen achteraf;
  • Geen toeslag berekenen voor werk buiten kantooruren en/of in het weekend;

Of u nu verzekerd bent bij DELA, Yarden, Monua, Ardanta of een andere uitvaartverzekering, meestal mag u zelf kiezen welke uitvaartonderneming de uitvaart gaat verzorgen. De verzekeringsmaatschappij zal na het overlijden het verzekerde bedrag uitkeren waarvan (een deel van) de uitvaart weer bekostigd kan worden. Ik kan dit voor u verzorgen en afhandelen met de verzekeringsmaatschappij.

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Lees verder…

Gratis laatste-wensenboekje

Uitvaart invullen naar uw wensen.

Lees verder…

Elders een verzekering?

Ook dan kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Lees verder…